В края на януари стана ясно, че ще има продължение на любимия сериал на всички дами "Сексът и градът".

То ще бъде продуцирано от американската телевизия CW, която стои зад успешни проекти като "Клюкарката" и "Дневниците на вампира", с участието на Нина Добрев.

Чисто новата поредица, обаче ще проследява живота на Кари Брадшоу като тийнейджърка. Затова и нито една от дамите от оригиналния състав на сериала няма да вземе участие в него.

След обявяването на новината за продължението на "Сексът и градът" започнаха спекулации относно това, коя късмейтлийка ще има шанса да изиграе младата Кари. Бяха спрягани имената на Блейк Лайвли и Майли Сайръс, но истината се оказа съвсем друга.

Сара Джесика Паркър ще бъде заместена от 18-годишната Анна София Роб.

Ето и живота на тийнейджърката в снимки:

Анна София е от Денвър, Колорадо. Първият й голям пробив е в участието й в реклама на McDonalds. По-късно тя изиграва главната героиня в сериала Samantha: An American Girl Holiday

Първата голяма роля във филм на младата актриса е в "Because of Winn-Dixie", адаптация по известна детска книжка

Във филма на Тим Бъртън "Чарли и шоколадовата фабрика" тя играе Violet "The Blueberry Girl"

Анна като по-голяма

Освен като актриса, тя се изявява и като певица. През 2007 г. Анна издава сингъла "Keep Your Mind Wide Open", който е част от саундтрака към 'Bridge to Terabithia'.

През 2011 г. Анна София изигра професионалната сърфистка Бетани Хамилтън (в ляво на снимката), която губи ръката си след като я нападнала акула. Филмът, посветен на спортистката, се нарича "Soul Surfer".