Автор
Woman.bg

Зашеметяваща визия независимо от фигурата? Има как! част III

След като ви дадохме няколко идеи за пухкави и по-ниски дами, днес продължаваме с предложенията ни за жените със сочно дупе.

Всъщност в днешно време, този тип фигура става все по-предпочитана от мъжката част, така че смело покажете даденостите си, вместо да ги криете под широки тоалети.

Наше вдъхновение днес ще бъдат актрисата Ева Мендес и певицата Бионсе Ноулс.

Съвети за дами със сочно дупе:

1. Акцентирайте на женствеността

Най-яркият символ на женствеността е правилно разкритото деколте. Дълбокото деколте придава сексапил към средно дългите тоалети, а корсетът обуздава и оформя извивките ви. Флоралните мотиви и дантелите също са подходящ избор.

Кокетката Ева Мендес е жив пример за жена, която използва дрехите, за да акцентира върху женствеността си. Въпреки, че тя не може да се похвали с голям бюст, има така нареченото "латино" дупе.

Актрисата умело избира дрехите си и загатва сексапила си с романтични тоалети и нежни прозрачни материи. Често можем да я видим с блузи и рокли от коприна, шифон или дантела, които са широки в областта на бюста и разбира се са с дълбоко деколте. Акцентирайки на гърдите, вместо на дупето си, актрисата постига баланс във фигурата си. Този тип облекло е идеално за ежедневието.

Когато пък иска да заяви себе си и да покаже повече от сексапила си, формулата на Ева е точно обратната - тясна горна част и долна част оформяща и повдигаща дупето. За страхотен резултат ползвайте оформящо бельо.

За тези, които нямат толкова смелост - заложете на тесни корсети и дълбоки деколтета в съчетание с обемни поли.

2. Вървете по пътя на пясъчния часовник

Причината поради която певицата Бионсе Ноулс винаги изглежда прекрасно, от части се дължи на избора й на тоалети, чиито модели плътно следват извитите пътища по картата на тялото й.

Те са широки в горната част и раменете, тясно пристегнати в кръста, широки в основата на бедрата и стесняващи се по-надолу. Вземете пример от великолепната звезда и инвестирайте в рокля, която изцяло следва естествените ви извивки.

Вижте фотогалерия:

Стилът на Ева Мендес

Стилът на Бионсе Ноулс

Очаквайте продължение...