Ким Кардашиян и Кание Уест, които станаха родители на момиче на 15 юни, понасят доста критики заради името, което са избрали за първородното си дете.

Брюнетката и рап звездата кръстиха момиченцето си Норд Уест, което в буквален превод означава северозапад, и предизвика не малко подигравки. Младите родители обаче заявиха, че са дали това име на детето си, защото за тях тя била личната им "Северна звезда", съобщи dir.bg

Ким и Кание решили да кръстят детето си на най-ярката звезда, за да могат по този начин да отбележат най-съкровената точка в отношенията си - раждането на първородното им дете. Самата Ким, която още преди да роди беше обявена за една от най-сияйните бъдещи майки в Холивуд, била като обсебена от дъщеря си, издават нейни близки.

Тя не желаела никой да й помага за смяната на памперсите и се справяла отлично с кърменето.

Четете още: Дъщерята на Ким и Кание се казва Северозапад?

А сега нека ви подарим освен информация за промяната на кожата под въздействието на хормони, така и възможност да спечелите едногодишен абонамент за продуктите на Mustela. Достатъчно е да отговорите на въпросите в играта "Мама знае най-добре!", за да участвате в томболата. Успех на всички!