Автор
Woman.bg

Звезден Instagram: Тренировките на известните дами!

Лятото наближава, което покачва не само температурите, но и желанието ни да влезем във форма и да се разделим с няколкото излишни килограми, останали ни за спомен от великденските празници.

Но тъй като искаме не просто да изваем телата си, но и да се занимаваме с нещо, което ще ни бъде интересно и забавно, ще ни помогне да разпуснем след края на работния ден или подобаващо да посрещнем новия, започнахме да търсим идеи за упражнения и тренировки от звездите.

Затова и в днешния ни прочит на най-интересните моменти от Инстаграм профилите на звездите за изминалата седмица търсим кои от знаменитости усилено са се потили за перфектни тела и с помощта на какви любими тренировки влизат във върхова форма.

И докато някои като Дрю Баримор и Клоуи Кардашиян залагат на упражненията във фитнес залата, други като Елу Гулдинг и Кайли Дженър предпочитат тренировките на открито, а трети пък като Нина Добрев и Ванеса Хъджинс се грижат не само за добрата си фигура, но и за състоянието на духа с тренировки по йога и пилатес.