Автор
Woman.bg

Звезди, които изглеждат точно като майките си

Преди броени дни 26-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис, която е победителката от последния сезон на американското риалити Dancing with the stars, предизвика истински фурор в социалните мрежи само с една своя снимка.

Не, въпросната фотография не е гола, все пак не става въпрос за Ким Кардашиян. Просто снимката, озаглавена Моментът, в който разбираш, че се превръщаш в майка си", по неповторим начин улавя невероятната, дори плашеща прилика между Румър и Деми.

Румър обаче не е единствената звезда, която е одрала кожата на майка си и за да не бъдем голословни сме подготвили за вас цели тринайсет нагледни доказателства за нашето твърдение под формата на впечатляващи фотографии, разкриващи огромната прилика между майка и дъщеря.

Блайт Данър и Гуинет Полтроу

Докато гледа един от по-старите филми на Блити, фен е дотолкова поразен от приликата между нея и дъщеря й Гуинет Полтроу, че прави колаж от снимки на двете, които изпраща на смата Гуинет. Изглежда и тя се впечатлява от приликата, защото качва въпросния сет от снимки в Инастаграм профила си и го допълва от статуса: Това аз ли съм или моята майка.

Мерил Стрийп и дъщерите й Мамие и Грейс

Не по-малка е приликата между Мерил Стрийп и двете и дъщери. А ако гледате снимка от младините на великолепната актриса и я сравните с актуален фотос на двете й момичета, спокойно може да решите, че тя е тяхна близначка, а не майка.

Снимки: marieclaire.com