Автор
Woman.bg

Звезди, жертвали кариерата си за семейството

Съвременният живот изисква от жените да съчетават кариерата си с личния живот, да бъдат не само добри и търсени професионалисти, но и грижовни майки и добри съпруги.

Наистина богатите и преуспели звезди само подливат масло в огъня, те сякаш казват с целия си външен вид „Давай, ти можеш, длъжна си!“. Но има и дами, които не държат да запазят кариерните си постижения и предпочитат да се посветят на семейството, да гледат как растат децата им и да се радват на времето, прекарано с любимия. Точно за тях ще ви разкажем в тази статия.

Грейс Кели



Бляскавата кариера на Грейс Кели била доста кратка – тя играла в няколко филма на Хичкок, след което срещнала принца на Монако Рение ІІІ, омъжила се за него и останала пленница в златна клетка. След сватбата тя отказала да продължи да играе, макар да получавала безброй предложения за роли от прочути режисьори.

Веднъж дори мъжът й й позволил да участва във филм на Хичкок, но жителите на Монако се възпротивили – те не смятали, че тяхната принцеса трябва да играе. На Грейс не й било лесно да се прости с любимата си професия (това е показано във филма „Принцесата на Монако“ с Никол Кидман), но определено имала с какво да запълни времето си. Звездата родила на Рение ІІІ три деца и намирала щастието си в общуването с тях.