Автор
Woman.bg

Звездите обожават чантата "Heroine" от Alexander McQueen

Дрехите и аксесоарите на американския моден бранд Alexander McQueen винаги са се отличавали с ефектната визия и класно излъчване, което им спечелва не само "простосмъртни", но и десетки звездни обожателки.

Едно от най-новите творения на модния гигант, по което полудяха известните дами, е чантата "Heroine". В нея нежно се преплитат елегантни линии, стилна визия и шикозни детайли, превръщащи я от обикновена чанта в истинско произведение на изкуството.

За първи път с чантата бе забелязана актрисата Зоуи Салдана, която се появи с аксесоара март месец миналата година по време на Седмицата на модата в Париж.

Тогава красавицата бе подбрала чантата като допълнение към изчистена черна рокля от Lanston.

Магнетичната Кейт Бекинсейл също прибави името си към списъка със звездните почитателки на чантата "Heroine". Тъмнокосата хубавица се появи с въпросния аксесоар на няколко пъти, съчетавайки го с различни ежедневни и по-официални тоалети.

Звездата от мюзикала "Клетниците" Аманда Сийфрид бе забелязана с въпросната чанта на два пъти. Един път тя я бе подбрала за допълнение към ежедневната си визия, а другия път я бе комбинирала със сако от Burberry, модел "Queensbury" и тъмни боти на висок ток.

Началото на този месец тъмнолилавия вариант на чантата разходи червенокосата актриса Джесика Частейн. Остатъка от визията на звездата се състоеше от лилава връхна дреха от Burberry, тъмни дънки модел skinny jeans и обувки на ток.