Автор
Woman.bg

Звездите обожават: Сандалите с дебел ток от Bionda Castana

В днешната статия ще обърнем внимание на най-новия моден властелин в света на богатите и известни красавици, а именно ефектни сандали на дебел ток от Bionda Castana, които за нула време се превърнаха в любим аксесоар на звездите.

Въпросните обувки, открояващи се с умелата комбинация от платформа в предната част и дебело токче, са решени в сребрист нюанс и се характеризират с ретро шик излъчване, типично за 70-те години на миналия век.

Сандалите носят нежното име Zoe и вече бяха видени върху краката на звезди от ранга на Лейди Гага, Британи Сноу и Джесика Алба.

Първа изящните обувки обу скандалната певица Лейди Гага, която миналия месец ги бе съчетала с елегантен черно-бял гащеризон. Британи пък бе избрала аксесоара като допълнение към бляскавия си гащеризон, с който се появи на наградите CMT Awards преди две седмици.

Джесика Алба пък бе се появи със сребристите сандали на ток два пъти - веднъж комбинирайки с ефектна бяла рокля от Giambattista Valli, а втория път с красива коралова миди рокля.