Автор
Woman.bg

Звездни двойки, които се срещнаха на малкия екран

Да се влюбиш на работното си място се случва често, а при звездите от кино индустрията още по-често. Това е разбираемо, все пак актьорите са заедно в продължение на месеци по време на снимките, сближават се и неусетно страстта от екрана преминава и извън него.

Днес ще обърнем внимание на онази част от актьорите, които се влюбват един в друг по време на снимките на успешни, или не чак толкова, телевизионни сериали. Някои от звездите все още участват заедно във въпросните ситкоми, а сериалите на други вече са свалени от екран, но всичките двойки до една все още са заедно.

Дебора-Лий Фърнес и Хю Джакман

Актьорският дебют на Хю Джакман е в телевизията и по-конкретно в австралийския сериал "Корели". На снимачната площадка на лентата Джакман се запознава с актрисата Дебора-Лий Фърнес, която е с 13 години по-възрастна от него. Това обаче не спира актьора да започне страстна връзка с нея, която две години по-късно, а именно през 1996 година е последвана и от сватба. Към днешна дата Дебора и Хю са все още заедно, радвайки се на един от най-успешните бракове в Холивуд.

И докато към днешна дата Джакман е актьор от звездна величина, Дебора-Лий е отдадена майка и съпруга, оставила кариерата си на заден план.

Мила Кунис и Аштън Къчър

Актьорите се запознават на снимките на сериала "Шеметни години", когато Мила е на 15, а Аштън на 20 години.

Двамата минават през краткотрайна младежка връзка с ходене по партита, концерти и тайно разменени целувки. Но всичко това приключва доста бързо.

Години по-късно, след края на връзката на Аштън и Деми Мур, Мила подновява отношенията си с актьора. Първоначално всичко започва чисто приятелски, но бързо между тях пламва старата страст, която се превръща в силна любов.

Към днешна дата те имат дъщеричка на година и един месец, а началото на лято 2015 двамата се ожениха на тайна церемония. В скорошно интервю Кунис сподели:"Моята първа истинска целувка бе с Аштън на снимките на шоуто. Всяко момиче има кинозвезда, по която си пада. За щастие аз ще се омъжих за моята."

Ана Пакуин и Стивън Мойер

Двамата се срещат през 2007 година на снимките на вампирския сериал "Истинска кръв", като привличането между тях е видно още на първия снимачен ден. Само седмици след началото на съвместната им работа по шоуто, Ана и Стивън започват да излизат. През 2009 година се сгодяват, а година по-късно и се омъжват.

Наскоро самият актьор сподели, че още от третия-четвъртия ден е знаел, че Ана е жената, с която иска да прекара живота си.

Фърги и Джош Дюамел

Малко известен факт е, че Фърги и Джош също се срещат на снимачната площадка на сериал.

През 2004 година певицата е гост-звезда в сериала, в който участва Дюамел - "Лас Вегас". По време на снимките актьорът признава на Фърги, че я е сънувал наскоро. Развеселена от разкритието, звездата го пита дали сънят е бил хубав, на което Джош отговаря утвърдително.. е останалото е история.

Двамата се женят през януари 2009 година, а четири години по-късно се ражда синът им.

Джейда Пинкет-Смит и Уил Смит

През 1990 година Джейда се явява на кастинг за роля в сериала "Свежият принц от Бел Ер". Актрисата така и не става част от екипа на шоуто, но пък успява да завърже съдбоносно запознанство. Това с бъдещия си съпруг Уил Смит.

Тогава Уил е женен за друга, затова с Джейда са само приятели, но когато актьорът се развежда през 1995 година, двмата с Пинкет веднага се събират.

Две години по-късно си казват заветното "да" и към днешна дата са горди родители на две деца и са еталон за стабилен брак в Холивуд.

Ан Хечи и Джеймс Тъпър

Ан Хечи и Джеймс Тъпър се запознават на снимките на сериала "Едно момиче в Аляска" през 2006 година, като тогава и двамата са обвързани. Въпреки това страстта, която те демонстрират на екрана, бързо се пренася в реалния живот и двамата започват връзка. Само няколко месеца след запознанството си с Джеймс Ан подава молба за развод, следва ожесточена съдебна битка между нея и тогавашния ѝ съпруг, която се проточва близо три години. Хечи получава така желания развод чак през 2009 година и то само няколо дни преди да роди сина си от Джеймс Тъпър.

Към днешна дата сериалът "Едно момиче в Аляска" вече не се снима, но двамата актьори са още заедно и все така влюбени.

Дженифър Гудуин и Джош Далас

Едва ли има някой, който да вярва повече във финалната фраза от приказките "и заживели щастливо завинаги" от актрисата Дженифър Гудуин и актьора Джош Далас.

Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала "Имало едно време" и от Снежанка и Чаровния принц в сериала неусетно се превръщат в истинска двойка в реалния живот.

Дженифър и Джош се ожениха през 2014 година, малко преди на бял свят да се появи синът им, а преди дни стана ясно, че звездата е отново бременна.