Топлото време навън подмами най-сладките звездни майки да вземат под ръчичка децата си и да споделят с тях щастливите слънчеви лъчи.

Вижте например Джесика Алба и нейните две малки госпожици – Онър и Хевън.

Трите грации, наред с приятелка на актрисата, бяха засечени от папараци по време на разходка в Бевърли Хилс.



Дъщерите на Джесика са като излезли от детско филмче с тези светли и красиви цветове. Майка им пък не изневери на стила си и бе облечена в цветни дънки и топ в бохо стил.



Сигурно е страхотно да отидеш на пазар за играчки с мама Пинк. В това би ни уверила Уилоу, ако можеше да говори на”големски” (езика на големите).

Певицата разнасяше плик със забавни детски дрънкулки, докато малкото й момиче грееше като слънце с русите си коси и жълта блузка.



По време на ваканцията си в Бразилия Дженифър Лопес не оставя децата и ден без водни забавления.

Този път ги виждаме не на плажа, а в басейна на частния апартамент, в който са отседнали латината, приятелят й Каспър и близнаците Макс и Ейми.



Тази смугла красавица е Камила, съпругата на актьора Матю Маконахи.

29-годишната му любима изведе децата им Леви и Вида на разходка из слънчев Манхатън.



Семейство Маконахи се намират в Ню Йорк, заради промоцията на новия филм на Матю – „Magic Mike”, в който той играе ролята на стриптизьор.

Ето я и най-заетата майка – Анджелина Джоли.

В почивка между снимките на чисто новия й фантастичен проект “Maleficent” тя се порадва на близнаците Вивиан и Нокс. Всъщност, на снимачната площадка се появили всичките й 6 деца, но само най-малките измежду тях успяха да се шмугнат сред целия екип, обграждащ майка им.