Автор
Woman.bg

Звездни тоалети, направили ни силно впечатление

Въпреки, че летният ваканционен период е факт звездите не си почиват и продължават с пълна пара да обикалят лъскавите светски събития.

Затова, вдъхновени от активността на известните дами, решихме в една статия да подберем и да ви представим звездните тоалетите, направили ни най-силно впечатление в последно време.

Чаровната актриса Дженифър Гарнър се появи с прелестна червена рокля с мини дължина от Lanvin на премиерата на последната лента с нейно участие – "The Odd Life of Timothy Green".

*Дженифър Гарнър с колегите си от филмовата лента

Официалната премиера на филма е на 17 август, но все още не е известно кога ще излезе в България. Кино продукцията е смесица между комедия и фентази и разказва за историята на бездетна двойка, която заравя кутия с желанието им за дете. На следващият ден откриват, че вече са родители, но се оказва че Тимъти Грийн не е точно това, което са очаквали.

Светлокосата половинка на Бен Афлек бе съчетала елегантна алена рокля с черни сандали с камъни на висок ток, отново дело на френския бранд Lanvin.

Небрежен кок, ефектни бижута и естествен нежен грим допълваха визията на звездата.

Американската актриса и модел Джейми Кинг изглеждаше ослепително както винаги на светско събитие, провело се на 8-ми август в западен Холивуд.

Красивата знаменитост също се бе спряла на рокля в червен цвят. Стилната дреха с асиметрична горна част, коланче около кръста и пеплум детайл е от Resort колекцията за 2013 на Marchesa.

*Джейми Кинг със съпруга си

Чаровната русокоска бе допълнила визията си със светли сандали на висок ток от Jimmy Choo, модел "Delta" и с малка чантичка с множество инкрустации, отново дело на Marchesa.

Косата на Кинг бе стилизирана в нежна конска опашка, а устните й бяха потопени в тъмнорозов цвят.

Друга звезда, чийто стилен тоалет ни направи изключително голямо впечатление е световноизвестният модел Наоми Кембъл.

На 9-ти този месец дългокраката красавица бе домакин на благотворително парти в Лондон, за което бе подбрала дълга до земята черна рокля от пролетната колекция на Roberto Cavalli за 2012 година.

Тъмната коса на Кембъл бе свободно пусната, а майсторски грим подчертаваше естествената й красота.

Коя звездна визия ви допада най-много?

Гласувайте за нея в нашата анкета по-долу или чрез коментар!