Автор
Woman.bg

Гаджета ли са Гери-Никол и Митака от „София ден и нощ“?

Мачо звездата от поредицата "София - ден и нощ" - Кристиян Кирилов, по-известен с името на героя си от успешния риалити сериал – Митака, сподели в профила си в Инстаграм снимки, на които гордо позира пред обектива заедно с Гери-Никол.


Още в първите секунди след появата си кадрите предизвикаха бурни реакции и коментари сред феновете на мускулестия чаровник и станаха повод за раздухване на поредната клюка около любовните връзки на Гери-Никол. Сега всички се питат: Митака ли е новото гадже на скандалната родна певица?

Чети още: Гришо играе с Маша пред Никол

Под публикацията на първата снимка Митака пише, че любимо занимание на двамата е да се забавляват заедно из нощните клубове. Няколкото сърчица, придружаващи пикантната фотография, допълнително наливат масло в огъня на любопитството.

Под втората снимка, на която Гери "срамежливо" се крие зад мощната десница на Митака, той гордо отбелязва: "Няма къде да се скрие..."


Докато Гери-Никол доскоро твърдеше, че още е девствена, то Митака се слави в своите среди като непримирим плейбой и разбивач на женски сърца. Известен е още и с бурния си живот из нощните заведения. Доскоро атрактивният мачо излизаше с неуспялата фолкпевица Анна-Мария Чернева.