Автор
Woman.bg

Кралицата разреши: Ще има годеж между принц Хари и Меган Маркъл

След като в края на миналата година Елизабет II благослови връзката на внука си принц Хари с новата му приятелка - американската актриса Меган Маркъл, най-после дойде и дългоочакваният от всички момент, в който кралицата даде и своето позволение за годеж между двамата, разкри близък източник на кралското семейство пред Mirror и Daily Express.

Това се случи седмица, след като папараци издебнаха влюбените на паркинг и запечатаха първата публична целувка между тях.



Четете още: Заснеха принц Хари с новото му гадже!

Веднага след като информацията за кралското разрешение излезе на бял свят, медийни експерти се впуснаха в надпревара да правят прогнози за предстоящия брак между 32-годишния Хари и 35-годишната актриса от Калифорния. Според повечето мнения сюблимното събитие най-вероятно ще се случи още тази година.


Меган Маркъл

Новината идва дни, след като говорител на Уестминстърското абатство разкри вестта, че принц Хари може да се ожени за своята разведена приятелка в същата църква, където брат му принц Уилям се омъжи за Кейт Мидълтън, а баща му принц Чарлз каза "да" на принцеса Даяна.

Явно в английската кралска фамилия е настъпило време за сватби, защото вестта за предстоящия годеж на принц Хари и Меган идва в компанията на още едно очаквано с трепет събитие от днешния ден, а именно сватбата на Филипа Шарлот "Пипа" - сестрата на Кейт Мидълтън. В списъка с гостите безспорно са и принц Хари и неговата годеница.

Повечето от детайлите около церемонията към момента все още остават скрити от погледите на репортерите и фотографите. Събитието отсега е обявено за "Сватба на годината" във Великобритания.

Четете още: Най-интересното около сватбата на Пипа