Автор
Woman.bg

Включи се в играта на Woman.bg и спечели страхотни награди

Лято е, време е за охладени коктейли, силни емоции и страхотни преживявания. Ето защо ние ти предлагаме да се включиш в играта на Woman.bg и AHMAD TEA COLD BREW и да спечелиш една от петте ни страхотни награди. Всичко, което трябва да направиш, е да отговориш на няколко свежи въпроса и да се потопиш в магията на добрия вкус.
Изненадата на лято 2017 - AHMAD TEA COLD BREW е единственият чай, който се приготвя само със студена вода. Няма нужда да го запарвате, а после да чакате да изстине - просто потопете пакетчето в чашата с вода и лед и студеният ви чай е готов за по-малко от 5 минути.
От днес до 30 юли всеки, който отговори на нашите свежи чаени въпроси, може да участва в страхотната лятна игра. Петима от вас ще получат възможността да са едни от първите, които ще опитат AHMAD TEA COLD BREW. А за да имате всичко необходимо за едно истинско лятно изживяване, всеки спечелил ще получи и специален коктейлен буркан, в който да забърква любимите си напитки с AHMAD TEA COLD BREW.


Натурален продукт, без добавена захар и с наистина страхотни качества - AHMAD TEA COLD BREW е не просто иновация в света на чая - той е идеалната съставка за всеки разхладителен летен коктейл. Ожадняхте ли вече? Отговорете бързо на нашите въпроси и спечелете своя пакет ексклузивен AHMAD TEA COLD BREW.
Включи се тук: