Жените определено сме по-красивата и неагресивна част от човечеството. Има обаче немалко на брой изключения, които само потвърждават правилото. Събрахме няколко наистина ужасяващи представителки на нежния пол, които могат да ужасят всеки привиден здравеняк.

Лесбийката - сериен убиец

Ако сте гледали филма "Чудовище", където Чарлийз Терон беше превърната в истинско чудовище, знаете за кого става дума. Лентата е по съвсем действителен случай. Айлийн Уорнос е гей и е осъдена на смърт по обвинение в жестоко убийство на седем различни мъже. Айлийн отключва агресията си към мъжете, след като на 7 годинки е изнасилена от собствения си баща. И наистина смразява кръвта дори в екранния си образ.

Момичетата на Менсън

Всички знаем кой е Чарлс Менсън - най-известният сериен убиец в историята на САЩ. Малко известен факт е обаче, че Менсън е вербувал пет жени, които е посветил в занаята си, като ги е превърнал в серийни убийци – Сандра Гууд, Линет Фром, Сюзан Аткинс, Лесли Ван Хутън и Патриша Кренвинкел. Бройката на убитите от петте момичета на Менсън (звучи малко като "Ангелите на Чарли", но сме убедени, че нищо ангелско няма в тези петте) не е ясна.

Бялата кралица на Пасифика

Сандра Авила Белтран е била наречена "Бялата кралица на Пасифика", защото е била един от основните снабдители с кокаин на цялото Западно крайбрежие на САЩ. Сандра си остава единствената досега жена, призната от Мексико като подземен бос на дрогата, а през 2001 г. осъществява нелегален внос на около 9 тона кокаин в Щатите. И много от мъжете в този опасен бизнес са треперили при произнасянето на прякора ѝ.

Германската активистка

Улрике Мари Майнхоф е активистка от времето на Червената Армия, в чиято основа стои. Всъщност именно тази групировка я прави една от най-опасните жени в света. Извършвала е серийни банкови обири, бомбени атентати и какво ли още не. Активистка е в студентските движения в края на 60-те. Майнхоф си остава национален герой за едни, а за други - терорист от световна величина.

Колумбийската убийца

Фоторепортерът Джейсън Хоул е изпратен на мисия в Колумбия, където се запознава, а впоследствие и става гадже с красивата Мерилин. Един ден, докато пуши цигарата си след страхотен секс с него, самата тя му признава, че е част от Революционните въоръжени сили на Колумбия (ФАРК), които колят, бесят, стрелят и всяват смут навред, защото не одобряват работата на правителството.