В прилична компания не е прието една жена да говори за гърдите си. Това обаче е тема, която вълнува всяка жена. Онези, които имат малки гърди, си мечтаят за по-големи, а притежателките на размер от D нагоре се оплакват от неудобства - не могат да спят по корем, трудно си намират бельо и изпитват болка и дискомфорт при тичане.

Какво мислят обаче звездите за формите си?

Скарлет Йохансон

30-годишната американска актриса се гордее с бюста си. "Наричам ги моите момичета. Те са моят чар, част от привлекателността ми като жена".

Джесика Симпсън

35-годишната актриса разказва, че гърдите й са пораснали, още когато е била в 6-и клас. Джесика постоянно носела стягащ бандаж и била първата в класа си, която си сложила сутиен.



Кийра Найтли

"Да, аз изисквам да не ми правят гърдите по-големи, отколкото са. Иначе ми рисуват някакви нереални форми. Първо - аз нямам гърди и е глупаво да крия този факт. Второ - създадените чрез компютърна графика гърди изглеждат чудовищно. Спомням си как се видях на един плакат - лицето беше моето, а всичко останало - не. Ако все пак искате да ми монтирате фантастичен бюст, поне да не прилича на виснали круши. Нека моите "въображаеми гърди" изглеждат дръзки и нахални!".

Как поддържа форма Скарлет Йохансон?



София Вергара

43-годишната актриса благодари на Господ за своите невероятни гърди. Тя носи размер 32F и признава, че именно пищните й форми са й помогнали да направи кариера.



Кейт Ъптън

"Всеки ден от живота си мечтая гърдите ми да са по-малки! Искам да нося прилепнали потници с тънки презрамки без сутиен отдолу. С малки гърди животът е далеч по-лесен!".



Ким Кардашиян

"Когато бях на 13 години, баща ми Робърт Кардашиян ми написа писмо, в което се опита да ми обясни, че в бъдеще тялото ми ще ми помага, ще бъде моята гордост и ще привлича мъжете. Но по онова време аз мразих тялото си - то започна да се развива много рано и много бързо. Всяка вечер плаках в банята и се молих на Бог гърдите ми да спрат да растат. Баща ми ми каза, че имам по-специално тяло, с което трябва да се гордея, каза, че по-късно непременно ще обикна формите си. Той винаги ме подкрепяше. Чак след време обаче осъзнах, че е прав, и се научих да се харесвам такава, каквато съм."



Ариана Гранде

"Когато бях на 12, момичетата от класа ми вече носеха сутиени, а аз бях истинско дребосъче. Впрочем и сега съм си такава. Нося размер 32А, но и това си има своя чар!".

Скандални кадри с Ариана Гранде