Знаете ли, че Елизабет Тейлър има 9 брака зад гърба си, но всъщност съпрузите й са само 7? Отговорът за разминаването в цифрите се крие във факта, че актрисата се е омъжвала два пъти за 5-ия сии съпруг Ричард Бъртан. Всъщност много дами и господа от шоубизнеса и не само са сключвали брак за същата половинка, с която са се развели преди това. Днес ще ви разкажем няколко истински истории за жени, които преоткриват любовта в лицето на бившия си мъж.

Бен и Елизабет

Бен и Елизабет са щастливо женена двойка от Ню Йорк. Те сключват брак за първи път през 1967 г., развеждат се през 1998 г. и се женят отново през 2010 г. Бен и Елизабет се срещат за първи път в горещ летен ден, любовта ми пламва бързо и неусетно и едва 4 месеца след първата им среща те се женят. 20 години по-късно Елизабет взима решението да се разделят, тъй като тя усещала потребноста да намери себе си и да заживее отделно от съпруга си.

"Аз никога не съм искал да се разделяме, но не можех да я спра. Знаех, че това е жената на живота ми и много исках да я спечеля отново", споделя Бен.

Събитието, което променя живота на Елизабет и я подтиква да се върне отново е ужасяващият атентант в Ню Йорк на 11-и септември 2001 г. В този момент тя осъзнава кои са хората, които обича и иска да запази в живота си и Бен определено бил един от тях. Двамата започват да излизат заедно отново през 2005 г. и заживяват заедно. През 2015 г. Бен написва и издава книга, която носи заглавието "В очаккване на Елизабет" и описва красивата им любов.



Кейтлин и Трип

Двойката се жени за първи път през 2004 г., развежда се през 2013 г. и сключва брак повторно през 2014 г. Когато се срещат за първи път Кейтлин и Трип вече имали по един брак зад гърба си и имат деца. Първата им сватба е голям празник на любовта, но само 9 години по-късно Кейтлин иска развод. Причината за това й желание се крие в чувството й, че съпругът й я омаловажава. И въпреки че Кейтлин била категорична, Трип бил убеден, че любовта им съвсем не е приключила и че раздялата им е само временна: "Уважавх чувствата и мнението на Кейт, но бях сигурен, че ние отново ще намерим път един към друг и се оказах прав".

Четете още: Петър Дънов: Ако мъжът ви има любовница, поканете я на гости

"След развода останахме близки. Често обядвахме заедно, ходехме на кино и излизахме на други места. С времето осъзнах, че всъщност любовта ни е силна и че когато сме заедно си прекарваме отлично", разкрива самата Кейтлин.

Не след дълго двойката отново се събира и сключва брак.

Бети и Уейн

Първи брак - 1997 г, развод - 1990 г., втори брак - 2008 г. След 13 години щастлив брак и хармонично съжителство Уейн изненадващо иска развод от Бети. Двамата внезапно прекратяват контакта помежду си и дори скоро след раздялата им Уейн сключва брак с друга жена. Бети е съсипана от раздялата и възстановяването от развода й отнема година и половина.

"Срещах се с много и прекрасни мъже, забавлявах се с тях, но така и не открих любовта в някой от тях. Но въпреки това вече се чувствах добре и се бях отдала изцяло на близките и работата си. Един ден Уейн дойде вкъщи и ми се извини за това, което ми беше причинил. Отговорих му, че отдавна съм му простила, но не желая да бъдем приятели", споделя Бети.

Но въпреки отказа й да поддържат контакт Уейн продължава с опитите си да стигне отново до нея. В един момент любовта й към него се възражда и двамата се женят отново.

Четете още: Звезди, които са били заедно, преди да станат известни