Автор
Цвета Герчева

3 места, на които не бива да ходите с гадже



Индия... все пак не е съвсем романтично

Ако попаднете в Индия. последното, за което ще мислите. са романтиката и разкошът. Впечатляваща страна, в която се редуват радост и скръб и то буквално на всеки метър - родината на Буда определено не е място. на което можете да преоткиете любовта към срещуположния пол, просто защото в нея няма нищо предразполагащо. Романтична вечеря навън - може, но не и в Индия. Охраната на хотела няма да ви пусне да се разходите свободно из уличките по залез, а излизането до отсрещния магазин за дъвки често става под ескорт. Ако решите да идете до Индия - вземете някоя приятелка и открийте истинския дух на това магично място. Това е едно приключение, в което любимият мъж повече ще ви пречи, отколкото помага.

Амстердам е страхотен град - има приказна архитектура, спокойствие и много, много артистичен дух. Музеи, канали и красиви сгради... Да, една жена ги забелязва веднага, но мъжете обикновено посещават първо улицата с червените фенери. И, да - вярно е, че платената любов вече сякаш не е на мода в Амстердам, а пък труженичките са все по-малко, ама обяснете го това на мъжете. А те си имат мечти. И сигурни сме - няма да откажат няколко часа насаме с някоя опитна красавица. Най-малкото - за да разкажат после на момчетата как са жените в Амстердам. Струва ли си да мислите в този ракурс, докато се разходжате из приказния град? По-добре отидете по женски.

Амстердам, където има толкова много плът за продан



Куба - не си го причинявайте с мъж

В Куба всичко е салса, ром и много секс. Усеща се във възуха и във всеки поглед, който кубинките са склонни да хвърлят към гаджето ви. Ако не искате да влизате в ролята на строга стража и да пазите любимия си от страстните мулатки, за които неслучайно се носят едни доста палави "легенди" - най-добре го оставете вкъщи. Така хем ще можете да разгледате спокойно Острова на свободата, хем ще сте спокойна, че сте поверила доброто си момче в ръцете на нашенките, които няма с какво да го изненадат.

Пътуването е едно от най-вълнуващите изживявания, които една жена може да си подари, а когато е споделено с любим човек, то става наистина незабравимо. Има обаче дестинации, които е най-добре да посетите по женски, ако не искате да се върнете от така мечтаното пътешествие със спомени за скандали и връзка пред разпад. Ето кои са местата, които е най-добре да посетите в компанията на приятелки, вместо под ръка с гаджето: