Автор
Woman.bg

Деси Цонева: София е истинският победител в „Като две капки вода”

Въпреки че вчера вечерта шоуто „Като две капки вода” приключи, почитателите му продължават да се вълнуват и споделят впечатленията си в социалните мрежи. Деси Цонева провъзгласи София Джамджиева за истинския победител в музикалното предаване и позира с нея след края на риалитито.

Дъщерята на Митко Цонев се похвали още, че била във ВИП зоната, отредена само за известни зрители. Сред тях бе шефката на Нова телевизия Силва Зурлева, певицата Маргарита Хранова, както и красивата дъщеря на Ваня Джаферович. Сред гостите в студиото бе и мъжът на София, който дори излезе на сцената, за да й подари цвете. Мартин Александров също се занимава с музика и помага в грижите за общия им син Виктор, която се роди миналата година.

Друг участник в „Като две капки вода” – Люси Дяковска се сбогува с публиката, като пусна своя снимка от гримьорната. Под нея обясни, че на фотото се вижда как сваля дрехите на Лейди Гага и екипът на предаването много ще й липсва. Затова участниците и телевизионерите зад кадър като оператори, техници, гримьори си направиха обща снимка, на която централно място зае продуцентът Магърдич Халваджиян.