Автор
Люблена Папазова

Мариана Попова: Веселин Плачков е абсолютната ми любов

Мариана Попова открито призна за безмерната привързаност, която изпитва към актьора Веселин Плачков. Тя е сигурна, че той е нейната абсолютна любов и затова се чувства много щастлива с него. Двамата се запознали край язовир Кърджали, призна певицата пред Нова телевизия. Тя не знаела кой е той, но била впечатлена от визията му.

Станали близки приятели и чак по-късно се превърнали в любовници. Едва от скоро двамата делят и един покрив в София. Заедно отглеждат и децата си: Попова има дъщеря Мария-Магдалена от връзката си с италианеца Ханес, а Плачков се грижи за щерка си Андреа. Тя е от брака му с Даниела, който продължава почти 14 години. За да не наранят хората до себе си, двамата дълго крият любовта си, но днес вече свободно говорят за нея.

Плачков, който нашумя с ролята на Васил Левски във филма на режисьора Максим Генчев, също твърди, че за него Мариана е жената с главно Ж. Той се стреми всячески да закриля новата си изгора и да се грижи за нея. Затова почти не хапна по време на предаването „Черешката на тортата”, зает да помага на любимата Мариана.

Четете още: Мариана Попова с нова любов