Автор
Антония Михайлова

Вижте българските двойници на световноизвестните знаменитости

Говори се, че всеки си има двоник някъде по света. Истина или не, факт е, че действително се забелязват изключително големи прилики между хора, които не само не са свързани от каквато и да било роднинска връзка, но и живеят на възможно най-отдалечените краища на планетата. Вижте забележителната прилика на известни и по-малко известни български лица с холивудски знаменитости...

Жана Бергендорф и Мила Йовович



Дали сте съгласни или не, ние със сигурност смятаме, че българската певица с уникален глас Жана Бергендорф и сексапилната душманка на зомбита Мила Йовович имат забележителна прилика помежду си. Двете впечатляващи дами обаче си приличат не само външно, всяка от тях има и изключителен артистичен талант.

Лора Караджова и Брит Робъртсън



Великолепната Брит Робъртсън нашумя у нас с участието си рамо до рамо с Джордж Клуни в приключенската фантастика "Tomorrowland". Първата й голяма роля е на 14 години във филма "Growing Pains: Return of the Seavers".

Бисер Станоев и Силвестър Сталоун



Бисер Станоев не е кино звезда. Той е човек от народа. Известен е сред съгражданите си като Роки от Самоков. Неговата прилика с идола на поколения жени Силвестър Сталоун е поразителна!

Луиза Григорова и Кийра Найтли



Младата актриса, която доби популярност с ролята си на Алекс от тв сериала "Стъклен дом", притежава неподправения чар и обаяние на шеметната Кийра Найтли. 31-годишната британка пък прави своя актьорски дебют още като дете. Едва 7-годишна тя участва в телевизионната продукция от 1993 г. "Royal Celebration". Името й става известно през 2003 г. с главните й роли във филмите "Ритай като Бекъм" и "Карибски пирати: Проклятието на черната перла". Самата тя нашумява като двойничката на кралица Амидала от "Епизод I: Невидима заплаха", в чиято роля перфектно се превъплъти Натали Портман.

Стефан Щерев и Робърт Де Ниро



Стефан Щерев е български продуцент и актьор. Инициатор и съосновател е на няколко проекта за развитие на съвременния танц и театър, сред които: "Антистатик-Фестивал за съвременен танц и пърформанс" и Нощ на театрите. Смятаме, че приликата му с Робърт де Ниро наистина е забележителна.

Даниел Златков и Кристиано Роналдо



Даниел Златков е български футболист, защитник, състезател на ПФК Ботев Пловдив. Неговата прилика с неподражаемия Кристиано Роналдо е впечатляваща.

Теодора Духовникова и Роми Шнайдер



Теодора Духовникова, която всички сме свикнали да сравняват с Мишел Пфайпфър, има не по-малко забележителна прилика с легендарната Роми Шнайдер.

Койна Русева и Марлене Дитрих



Неслучайно наричат Койна Русева българската Марлене Дитрих. Шармантната родна актриса безспорно е надарена не само с харизматичния чар и излъчване на "Синия ангел", но и с покоряващия й талант.

Йоана Буковска и Вивиан Лий



Легендата от емблематичния филм "Отнесени от вихъра" Вивиан Лий сякаш се е превъплътила в тялото на талантливата българска актриса Йоана Буковска. Приликата е забележителна!