Вижте първите части !

Преди няколко дни чаровната Оливия Уайлд разкри, че не са я избрали за ролята на съпругата на Леонардо ди Каприо във филма "Вълкът от Уолстрийт", в която в последствие видяхме прекрасната Марго Роби, защото била прекалено изискана.

Актрисата с усмивка разказа колко добре се е почувствала, когато е чула извинението за отказа на продуцентите да ѝ поверят ролята: "Най-забавното нещо, което съм чувала при кастинг, е, че съм била прекалено изискана. И си казах "О, това звучи мило. Доволна съм. Не получих ролята, но пък съм много изискана жена". Но радостта ѝ не е траела дълго, защото впоследствие разбрала, че всъщност не получава работата, защото е прекалено стара, за да изиграе героинята... или поне така мисли екипът зад филма.

Чаровната Уайлд все пак е категорична, че не изпитва лоши чувства към никого и че Марго е наистина прекрасна в ролята на Надийн Кариди.

Интересно е, че Оливия може и да не получава ролята във "Вълкът от Уолстрийт", но пък сценаристът на лентата – Мартин Скорсезе, явно доста се впечатлява от нея по време на прослушванията, защото ѝ поверява главната роля в сериала си "Винил", който е истински хит в момента.

Няма как да не подчертаем също така, че Оливия Уайлд не е единствената звезда, изпуснала емблематична роля. Кои са другите звезди, пропилели възможността да се превъплътят във филмов образ, превърнал се впоследствие в легендарен, може да видите в нашата