27 години по-късно: Култовият тандем Брус Уилис и Джон Траволта се събира отново за пръв път след 'Криминале'

Любимците на Холивуд - Брус Уилис и Джон Траволта, се събират отново на снимачната площадка за пръв път след култовия филм на Тарантино - "Криминале".

27 години след заснемането на незабравимата гангстерска история холивудските асове отново ще изгреят на големия екран в предстоящия филм Paradise City.



Режисьор на продукцията ще е Чък Ръсел, известен с не по-малко знаковите киноленти "Маската", "Заличителят" и "Кралят на скорпионите"., разкриват от "Дедлайн"

Всъщност това е четвъртият път, когато Уилис и Траволта влизат заедно в кинопродукция, но в две от предишните им изяви - във филмите "Виж кой говори" (Look Who's Talking) от 1989 г. и "Виж кой говори пак" (Look Who's Talking Too) от 1990 г. - Брус Уилис само озвучава бъбривото бебе (синът на Моли - Майки).

Единственият път, когато двамата се срещат лице в лице заедно пред камера, е именно шедьовъра на Куентин Тарантино от 1994 г. - "Криминале".

В предстоящата продукция, която ще се снима на Мауи, Хавайските острови, двете холивудски легенди - 66-годишният Уилис и 67-годишният Траволта, отново ще влязат във враждебна схватка един срещу друг.

Брус Уилис ще се превъплъти в ролята на ловеца на глави Райън Суон, а в образа на престъпника, който е отнел живота на неговия баща, ще гледаме Джон Траволта.

Кори Ларж е написал Сценарият на филма е написан от Кори Ларж, който в същото време влиза в ролята на ловец на глави. Към тях ще се присъедини и красивата тайландска актриса и модел Прая Лундберг.

Четете още: Критиците буквално попиляха книгата на Меган