След като преди месеци Адел сложи началото на нов, по-здравословен и щастлив живот, певицата обяви, че ще издава нов албум, който феновете ѝ очакват с огромно нетърпение. Ситуацията, създадена около разпространението на Ковид-19 обаче успя да попречи на творческите ѝ планове.

Самият мениджът на певицата разочарова почитателите ѝ, като съобщи, че новият ѝ албум няма да излезе до края на годината, както се очакваше. До днес всички знаехме, че той ще бъде реализиран през месец септември, но карантината е спънала работата по песните и промоцията е отменена за 2021 г.

Феновете на Адел са истински разочаровани, тъй като това ще е първият ѝ нов албум от 5 години насам. Още по-лошата новина е, че мениджърът на певицата не дава конкретен отговор кога ще бъде готов продуктът. Единственото, което знаем е, че няма да бъде в рамките на 2020 г.

View post on Instagram
 


Адел не е издавала как ще се казва албумът, но предишните ѝ винаги са били числото, отговарящо на възрастта ѝ. За този обаче със сигурност знаем, че няма да продължи традицията. Самата Адел бе споменала, още при излизането на „25“, че това е последният албум, който носи заглавие, отговарящо на възрастта ѝ. Причината за това е, че тя вярвала в трилогиите.

Новите песни, които се надяваме да чуем поне в началото на 2021-ва, със сигурност ще бъдат с мощен емоционален заряд, тъй като са написани в нелеки времена за Адел. Все пак, тя прекрати дългогодишна връзка и в момента е самотна майка на сина си Анджело. Също така не е изключено и да открием нови елементи в песните, които да кореспондират на огромната ѝ външна промяна.

View post on Instagram
 


Четете още: Майкъл Джексън, благодарим ти за музиката!