Автор
Woman.bg

Акробатът, паднал от 18 метра, ще покаже своя номeр и в България

29-годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. През 2017 г. по време на репетиция пада от 18 метра и като по чудо остава жив.

„Майка ми е въздушен акробат. Когато е била бременна, тя не е спирала и на практика до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с баща ми направихме музикален номер“, разказва Олег.

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, “Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Премиерните представления в България са: 21 март Русе Арена “Монбат”, 24 март Пловдив „Колодрум”, 26 март София Арена “Армеец”.

Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител. Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Шоу спектакълът “OFU” ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади.

Мащабната продукция превишава 100 души - акробати , еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и по света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен че са в ТОП 100 на руския "Форбс", двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк".