Автор
Woman.bg

Актьорите Фалк Хенчел и Мейв Куинлан в Cinema Confidential

Тази седмица в документалната поредица Cinema Confidential ни очакват две срещи с истински холивудски звезди – актьорите Фалк Хенчел и актрисата Мейв Куинлан.
Познаваме Фалк от филми като “Ден и нощ” с Том Круз и Камерън Диас, хитовия сериал “Легенди за утрешния ден”, “Добре дошли в Марвен” на Робърт Земекис, “Белият дом: Под заплаха” с Чанинг Тейтъм и “Улични танци 2”, където актьорът демонстрира уменията си на професионален танцьор, какъвто е бил за Джъстин Тимбърлейк и Марая Кери години наред. Интересно в срещата с Фалк Хенчел е, че той и журналистът Стаси Айви се познават от 17 години, когато тя работи във видеотека в Лондон и са гледали заедно филми там. Срещат се за първи път след толкова години и той ще разкаже какво му се е случило през тях и как е стигнал до върха, а след това и актьорът ще интервюира Стаси пред камерата на поредицата. Фалк ще сподели всичко за проектите си, защо не танцува вече и защо е избрал да замени Лос Анджелис с Орегон. Още утре ще видим всичко това.

Актрисата Мейв Куинлан е изключително красива жена – висока и руса със сини очи, тя иска да бъде актриса от малка. Първоначално обаче е професионален тенесист по настояване на майка ѝ. След контузия обаче най-после сбъдва мечтата си и първият ѝ голям проект е “Дързост и красота”, където прекарва 12 години като Меган. Следват редица телевизионни и филмови проекти, както и брак с изключително талантливия актьор от “Жега” Том Сайзмор. За съжаление обаче попадат често в медиите за домашно насилие срещу нея и в последствие семейството и приятелите ѝ ѝ помагат да излезе от тази връзка. Днес Мейв е сгодена за голямата си любов Дерек, има три доведени деца, живее между Чикаго и Лос Анджелис. Пред камерата на поредицата ще говори за Том, за какво я прави щастлива и защо актьорската професия и до днес е най-големия й наркотик. Очаквайте срещата с Мейв Куинлан в четвъртък.

Следете Cinema Confidential тук:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Автор: Станислава Айви