На 9 Януари 2013 г., се организира благотворителна фотоизложба, с цел набавяне на средства за Дома за сираци “Св. Николай” при храм “Св. Троица“, с. Нови Хан. На изложбата ще можем да разгледаме Instagram (Инстаграм) снимки на няколко автори, които ще бъдат изложени и обявени за продажба.

Цената на всеки фотос ще се определя от самите вас, а всички събрани от продажбите средства ще бъдат дарени на Дома ”Св. Николай”!

Музикален гост ще бъдe Миленита, а в самата фотоизложба ще вземат участие няколко участници с различни по стил фотографии.

Мястото където се организира изложбата е “+ това“, намиращо се на ул. Марин Дринов №30 – място за срещи, събития и изложби с кухня,бар и магазин. Началото ще бъде поставено точно в 18:00 ч.

Нека да отворим сърцата си и да помогнем на нуждаещите се, призовават организаторите на изложбата. И както казват самите те:

“Ние сме силно убедени, че няма нужда от повод или празник за да сме добри и да се раздадем, дори малко но от сърце.”

Автори:

Ради Георгиев, Зори Христова, Станислава Митрева, Иван Боров, Кирил Пейчев, Ива Енгьозова, Danish, Здравко Димитров, Ангел Колев, Стефан Василев, Антон Кефилев, Иван Мурджев, Dssy Mssy, Милена Христова, Гергана Пейчева, Деница Благоева, Георги Маринов, Ива Иванова и Венелин Христов