Автор
Woman.bg

Блондинката, която стана световна звезда след една изпята в метрото песен

Шарлот Абъри се превърна в истинска интернет сензация след като изпя в лондонското метро партията на Лейди Гага от дует ѝ с Брадли Купър "Shallow". Много от коментарите са, че Абъри се справя дори по-добре от партньорката на Купър в лентата...

През уикенда комикът Кевин Фрешуотър публикува няколко видео клипа, в които отправя към минувачи по улицата музикално предизвикателство, наречено "Довърши текста на песента". Условието е хората да довършат песента, която Кевин е започнал да пее.

След няколко неуспешни опита, Фрешуотър попада в метрото на дама с невероятен глас. Тя толкова го впечатлява, че той не спира да снима. Видеото, споделено в личния му Инстаграм профил набира за секунди не само гледания, но и споделяния.

Само в Twitter клипът е гледан от над 20 млн. потребители, а два дни по-късно вече бе излъчен от много тв канали. След направено проучване става ясно, че жената е Шарлот Абъри и се занимава професионално с музика, макар досега да не е имала успех и не се радва на популярност. Трябва да признаем, че освен че пее добре, Шарлот и изглежда впечатляващо.



След пускането на видеото, профилът на Шарлот в Инстаграм е бил последван от над 300 хиляди човека. От цял свят.

Дори официалният профил на Pussycat Dolls коментира и сподели публикация от друг потребител в Twitter, със снимка на Абъри и Никол Шерцингер, направена преди години. Текстът гласи, че блондинката ще стане част от групата, което, разбира се, е шега.

Шарлот обаче явно се е притеснила от интереса, защото от дни не е активна в социалните медии.