Всяка година по същото време с огромна сила ни завърта вихрушката в търсене на най-подходящите подаръци. Нещо символично, нещо различно, но да не е скъпо, а да създаде скъп спомен. Да не е поредният чифт чорапи, а да влезе в употреба и да провокира истинска, а не насилствена усмивка при разопаковане. Мисията невъзможна!

На всичкото отгоре, много магазини са затворени, много сайтове не смогват с поръчките, абе, пълна лудница. Като се замисля какво е онова, което сплотява хората, развеселява ги и носи настроение? Хубаво питие, разбира се. Как обаче можеш да подариш бутилка, без да изглежда обикновено и безлично? Като я поднесеш в букет!

Букетите вече се пият! Не само се пият, ами не увяхват. Представи си мултинационална композиция от разцъфнали кенчета и бутилки бира за онези милиони нейни фенове. Може да избереш и нещо по така за почитателите на виното – бяло, розе, червено...всякакво и от всички краища на света. Има и предложения за сериозните играчи, които залагат на високите алкохолни градуси – водка, уиски, ракия, ром...няма, няма!

Поводът няма значение, важното е да има добро настроение! Всички букети можеш да разгледаш в сайта www.partyholic.bg, ако няма точно каквото търсиш, обади им се, със сигурност ще сглобят букет от любимите ти...бутилки! Наздраве и със здраве!