Журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин се завърнаха от Лос Анджелис с чисто нов сезон на документалната поредица, която ни приближава до света на киното – Cinema Confidential. Двете дами изкараха почти три месеца там и се срещнаха с 50 различни професионалисти от филмовите среди от всякакви националности, които са намерили своя път към Холивуд.

Франко Неро

Сред имената, които предстои да видим от сряда, са един от най-продаваните автори в целия свят – чилийската писателка Исабел Алиенде, актьорите Игнасио Серичио от последния филм на Клинт Истууд – “Трафикантът”, Фалк Хенчел от “Легенди на утрешния ден”, Маси Фурлан от чисто новите продължения на “Лоши момчета” и “Джуманджи”, Рон Мос, познат като Ридж Форестър от “Дързост и красота”, Майка Паркър от “Дневниците на вампира”, италианските легенди Мария Грация Кучинота и Франко Неро, звездите от сериала “Живите мъртви” – Норман Рийдъс, Раян Хърст, Лорън Ридлоф.

Рон Мос

Ще присъстват и две истински живи холивудски легенди на 90 години – актьорът Джак Бетс, участвал в многобройни уестърни и големи заглавия като “Спайдърмен”, както и актрисата Тери Мур – номинираната за “Оскар” дама е била омъжена за Хауърд Хюз и много близка с имена като Мерилин Монро, Джеймс Дийн и Кари Грант.

Тери Мур

В новите епизоди ще се срещнем и с фитнес гуруто Марк Харари, тренирал имена като Джени Макарти и Мелиса Джоан Харт, звездните готвачи Бруно Серато и Кристоф Бонграс, готвили за хора като Майкъл Джексън и Гуен Стефани, с филмови композитори, носители на големи награди като Марк Айшам, модната дизайнерка Сю Уонг, режисьори като Адам Маккей, номинран за “Оскар” тази година за филма си “Vice” с Крисчън Бейл.

Диляна Флорентин

Успелите българи също няма да бъдат пропуснати в лицето на певицата и актриса Мария Елена Инфантино, която е наполовина италианка, наполовина българка и ще разкаже вълнуващия си път към Холивуд, както и актьора и режисьор Стефан Апостолов, автор на популярна поредица видеа за здравословно хранене и режисьор на филма “България в четири сезона”, който ще има премиера първо в Ел Ей, а на 4-ти юни и в Пловдив.

Мария Грация

Безброй са историите, които ни очакват в новия сезон на поредицата, тъй като Стаси и Диляна успяват да предразположат героите си да разкажат много лични и човешки преживявания за това какво им е коствал успеха в една от най-трудните индустрии. Освен Cinema Confidential двете дами осъществяват и няколко други свои проекта, сред които тийзъри за предстоящи филм и сериал. Пред камерата на Диляна застават голяма част от героите за сесии от портрети, а фотографът реализира и няколко модни сесии в Ел Ей.

Бруно Серрато

Късометражният филм на Стаси Айви – “I know what you did” е селектиран за прожекция лятото в престижния фестивал Hollyshorts, а тя успя да заснеме още един филм там като режисьор и сценарист, както и получи първата си оферта за пълнометражен филм. Cinema Confidential ще се излъчва в платформата Амазон в САЩ и има своите американски дистрибутори и продуценти. В България епизодите на продукцията се излъчват със съдействието на Vivacom.

Джак Бетс

Първите два епизода тази седмица ще бъдат в четвъртък и петък с двама обичани латиноамериканци, покорили света – писателката Исабел Алиенде и актьора Игнасио Серичио. Другата седмица историите на поредицата ще продължат всеки вторник и четвъртък.

Игнасио Серикио

Вижте трейлъра на новия сезон

Стаси Айви с Исабел Алиенде, Снимки: Личен архив

Последно от woman.bg