Световната сензация Consoul trainin направи паметно парти в култовия Bedroom през изминалия уикенд. Събитието, за което ще се говори още дълго, остави без дъх феновете на хаус музиката, защото на сцената освен легендарният Consoul trainin се качиха и двамата виртуозни цигулари от DuoViolins.

Всъщност феновете на хаус музиката определено имат повод за радост. Само в рамките на 10 дни София се превръща в истинска парти мека. След Consoul trainin у нас пристигат момчетата от Crazibiza.

Миксовете им буквално взривяват платформата Youtube, a изявите им на живо се планират за година напред. Феновете определено очакваха с нетърпение шоуто им в Bedroom Premium club, a часове след като легендите кацнаха в София и застанаха зад пулта, парти атмосферата в столицата ни определено придоби световно звучене.

Но Consoul trainin е име, което само по себе си означава "Голямото парти е гарантирано". Всъщност псевдонимът му е съкращение на фразата: "Всичко, което усещаш в душата си, идва от звуците на DJ пулта." Създателят на Take me to infinity и Obssesion беше подготвил ексклузивен сет, а в шоуто в София взеха участие и виртуозните цигулари - DuoViolins. Изявата им в България бе истинско постижение поради натоварения им график. Точно както и тази на момчетата от Crazibiza. С над 150 клубни участия на година, за тях буквално не съществуват граници, държави и часова разлика.

За първи път обаче в България ще бъдат част от DJ маратон, който започва на 22 март в Банско и завършва ден по-късно в София. Веднага след изявата си в Bedroom на 23 март, те отлитат за Маями. Следват Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Южна Корея, Русия и Дубай. Crazibiza се изкачва на музикалната сцена през 2012 и завладява света мигновено. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистични псевдоними Tommyboy и Agebeat. Tе имат собствено музикално предаване, което всяка седмица достига до 200 000 слушатели в родната им Будапеща.

Ако пък се чудите как да прекарате петък вечер, имаме една идея за вас. Защо не запазите места за страхотната женска вечер в Вedroom още този петък на 22-ри. Входът за дами е свободен.