Димитър Маринов разказа за работата с Дензъл Уошингтън - вижте какви условия е имал звездният актьор

Димитър Маринов, известен като един от най-успешните български актьори зад граница и първият, който е имал щастието да държи Оскар в ръцете си, разказа за новите си подвизи в Холивуд.

Той успя да се докосне до едни от най-големите светила в професията на снимачната площадка и да си партнира с тях във филма The Little Thing. Актьорът има малка роля в лентата, а големите имена, до които се нарежда в нея, са Рами Малек, Джаред Лето и самият Дензъл Уошингтън.

Маринов даде ексклузивно интервю за Нова телевизия, в което открито разказва за срещата си с тях и за всички предизвикателства по време на снимачния процес. Като едно от най-големите била работата с Дензъл. Да си партнира с него се оказало трудна задача, тъй като Уошингтън имал много специфични изисквания. Още когато пристигнал на снимачната площадка, Маринов получил указания за работата си със звездния актьор.

Българинът трябвало да пристига на работното си място 10 минути преди Дензъл, напълно подготвен за снимки. Телефонът му бивал взет и изключван още в момента, в който стъпвал на снимачната площадка. Останалите условия на Дензъл били никой да не го заговаря и дори да не го поздравява, когато пристигнел за снимки. Нямал никакво право да осъществи контакт с него, освен ако самият звезден актьор не го направел.

View post on Instagram
 

По договор нито един актьор на снимачната площадка не можел да доближава Дензъл Уошингтън на по-малко от 6 м. Маринов разказва още, че му е било забранено да го гледа директно в очите, дори и по време на репетиция, а ако възникнел някакъв въпрос, трябвало да го зададе или на режисьора, или на асистента му. И Дензъл отговарял или директно, или чрез някого от тях.

Но въпреки сложните условия за работа, Димитър Маринов описва Уошингтън като уникален и изключително съсредоточен в работата си човек, с когото не можеш да се шегуваш. Но за сметка на това, Рами Малек бил отворен за приятелски разговори със сънародника ни.

Четете още: Саманта Джоунс говори открито за секса! Ето ги най-страхотните изказвания на блондинката