Автор
Woman.bg

Днес приятелите си спомнят за големия Жоро Матев с концерт в Sofia Live Club

Днес е специален ден за всички, които някога са се докосвали до таланта на Георги Матев, защото тази вечер ще си спомнят за него с музика и песен. "Преди малко повече от година Жоро ни напусна, но ние ще отбележим рождения му ден, който беше на 6 юни по начинът, по който той най-много обичаше - с много качествена музика, която извира от душата на музикантите.", споделят близки на Жоро Матев.

Но кой е Жоро Матев?

Бонвиван. Талантлив музикант. Талантлив готвач. Интелигентен и обаятелен събеседник - типичен близнак. Прекрасен приятел.

Жоро премина през този свят, отдавайки се на живота така, както го разбираше… Той раздаваше себе си, даряваше любов, спокойствие, щастие и …
Жоро го няма вече година?! Но музиката я има. Музиката не умира. Тя се запечатва там някъде в безкрая и най- неочаквано прозвучава…

Буди ни…

Връща ни в спомените…

Събира ни, макар и за кратко…

Макар и само в мислите и сънищата…

Затова днес, на 11 юни в SOFIA LIVE CLUB, приятелите на Жоро ще го извикат между нас. С любовта и онова огромно и за мнозина необяснимо музикантско приятелство…

"Защото има хора, на които не се казва сбогом. Хора, които оставят след себе си следа! Ако дойдете ще бъдем заедно, ще чуете музиката, която приятелите на Жоро правят, а той заедно с нас ще ги аплодира!", споделят приятелите му и канят всички, докоснали се до явлението Жоро Матев да изпият по едно в негова чест довечера в Sofia Live Club. Там ще се състои концерт, в който ще участват Камен Воденичаров, Любо Киров, Мария Илиева, Михаил Белчев, Васил Петров, Мартина Иванова, Валя Христова, Русина Ру, Георги Мархолев, Звезди, Десо, Димитър и Христо, Боряна Баташова, Гергана Великова, група "Грамофон".

В бенда участват Лазар Бенов, Чавдар Павлов, Григор Караиванов,Станислав Лазаров, Венци Благоев, Дилян Давидков, Димитър Стоев, Георги Красимиров – Герасим.

"Бъдете с нас, защото ние ще празнуваме, че сме го познавали", издават близките на Жоро Матев. Входът е свободен, а вратите на клуба отварят в 19.00ч.
Със специалното участие на Рада Матева.