Автор
Woman.bg

Дуо "Black and White": Две оперни диви в грандиозен музикален диалог с вечната класика

„Музиката е универсалният език за общуване и оказва удивителен ефект – прави хората по-добри, по-одухотворени, по-единни!“ Това е мисията и посланието на новосформирания деут „Black and White“ - музикална формация на две млади, амбициозни и изключително талантливи оперни певици.


С обаяние и артистичност, с красиво допълващите им се взаимно гласове, те съчетават богатство и финес в един широк репертоар – от оперна музика до evergreen, от предкласика до XXI век.


Цветомила Янчева (сопрано) и Рая Начева (мецосопрано) са амбицирани да пресъздават на живо и непосредствено пред публиката постижения на световната музика. Предлагат истинско вдъхновение с преплитането между характерните класически тембри на лиричното сопрано и драматичното мецосопрано.

А те се комбинират по уникален начин в хармонията, ритъма и свободната импровизация на джазовата музика, както и в разнообразното поднасяне и прочит на вечни класически творби!

Woman.bg желае попътен вятър на Цветомила и Рая, на техния обещаващ, изпълнен с толкова артистизъм, изящество и красота дует „Black and White“.

Четете още: Бет Харт сваля картите на масата с новия си албум