Автор
Кристина Кирова

Джъстин Тимбърлейк: Вярвам, че хората могат да преместват предмети с мисълта си

На днешния ден преди 43 години се е родил очарователният и безспорен любимец на дамите по света – Джъстин Тимбърлейк. Певецът започва кариерата си още от ранна детска възраст.

Когато е на 9 години, той участва в известния Mickey Mouse Club, който открива млади таланти. Там се запознава с други две бъдещи звезди – Кристина Агилера и Бритни Спиърс. Години по-късно, когато вече са популярни, Джъстин и Бритни имат романтична връзка.

От 1995 г. Младият изпълнител започва да пее в бой бандата N`Sync, с която става световно известен. През 2002 г. Джъстин издава първия си солов албум Justified, а първият му безспорен хит, с който започва самостоятелната си кариера, е песента Cry Me A River, за която се смята, че е бил вдъхновен от вече бившата си половинка Бритни Спиърс. Кариерата на Тимбърлейк продължава бляскавото си развитие и със следващия албум FutureSexLoveSounds, от който са и песните Sexyback, My Love и What Goes Around Comes Around. През 2008 г. излизат албумите му Mr.Timberlake и Recrimination.

Джъстин Тимбърлейк успява да пробие не само в музикалния бранш, но също така и в киното, и на малкия екран. Той е водещ на шоу програми, участва във филми, освен това озвучава и пише музика за анимационни филми, като последният от тях е „Тролчета“ и хитът Can't Stop That Feeling.

През годините певецът е имал няколко връзки с известни дами от света на шоубизнеса. Сред тях са Бритни Спиърс, Камерън Диас и Алиша Милано. Но през 2012 г. Той открива голямата любов в лицето на актрисата Джесика Бийл, с която сключва брак, а през 2015 г. се ражда и първото им дете – Сайлъс. 

Ето и някои мисли на талантливия Джъстин Тимбърлейк:

"Талантът не гарантира успех".

"Вярвам, че хората могат да преместват предмети с мисълта си".

"Обичам простите неща в живота. Обожавам да ходя на кино, аз съм истински киноман".

"Като малък, бях сигурен, че съм Батман".

"Музиката е за мечтатели".