Автор
Woman.bg

Ексклузивна среща с двама обичани актьори - Ейдън Гилън и Майкъл Маларки

Документалната кино поредица Cinema Confidential ще ни пренесе на снимачната площадка на хитовия сериал “Проект Синя книга” във Ванкувър, Канада. В продължение на няколко епизода ще се запознаем с някои от ключовите участници в продукцията. Втори сезон започва от 19-ти март по канал Epic Drama.
„Проект Синя книга“ е вдъхновен от действителните свръх-секретни разследвания на Неидентифицирани летящи обекти и свързани с тях феномени, проведени през 50-те и 60-те години в САЩ. В центъра на историята е неочакваното партньорство на учен и военен, които се впускат в това да докажат съществуването на НЛО, независимо че правителството иска да скрие това. Д-р Алън Хайнек е университетски професор, вербуван да води топ-секретната операция, носеща името „Project Blue Book“, а капитан Майкъл Куин е този, които му помага в разследването.



Актьорите Ейдън Гилън и Майкъл Маларки влизат в образите на двамата герои и именно с тях е първата среща. Познаваме Ейдън като актьор с много и разнороден талант на сцената, големия и малкия екран. Виждали сме го като Томи Карсети от “Наркомрежа”, Бил Уилсън от “Черният рицар: Възраждане” и разбира се, Лорд Петир Белиш – Литълфингър или Кутрето от “Игра на тронове”. Изкусен манипулатор и лъжец, Лорд Белиш успява да оцелее цели седем сезона в сериала. Майкъл Маларки е британско-американски актьор и музикант. Ролята, която го настанява трайно в сърцата на феновете е тази на Енцо от “Дневниците на вампира”. Междувременно музиката също е огромна част от кариерата му. Той пътува на турнета по целия свят да представя албумите си трите си издадени албума, както и многобройни сингли. Бил е и два пъти в България, а със Стаси Айви се срещат за втори път, тъй като тя води панел с негово участие на Comic Con България преди две години.

Ейдън и Майкъл ще разкажат на журналистката колко е трудно да оставиш герой, който си играл години наред, за химията помежду им и дали те самите вярват в съществуването на НЛО. Очаквайте срещата с тях в четвъртък.

Следете Cinema Confidential тук:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/