Кейси Абрамс е част от състава на Postmodern Jukebox, които идват в София на 7 декември, в Club Music Jam. Той е емблемата на Postmodern с така прочутия кавър All About That Bass с над 55 млн. гледания и също винтидж Umbrella-та на Рияна. Какво да кажем за Кейси, освен че е от основателите на музикалното чудо PMJ и че българските фенове го чакат да дойде от години. Ето – този път той идва!

Носителят на Грами, известният като „Tambourine Guy” Тим Къбърт е другият специален гост в състава. Момчето с неизчерпаема енергия, харизма и най-веселото сценично поведение – запомняща се част от кавъри с вокали Морган Джейм, Тара Люис.
Тъмнокосата Сара Нимиц е поредното бижу в съзвездието PMJ. Певица, текстописец и обещаваща актриса. Феновете на PMJ я познават с изпълнения като Love Yourself на Justin Bieber, Hey Ya! на Outkast и Bad Romance на Лейди Гага.


Кристина Гати е другият вокалист в звездния състав. Позната от кавърите на Stay With Me на Sam Smith, Womanizer на Бритни Спиърс и най-вече с дрезгаво - кадифения си тербър и джаз интерпретациите на гениалния Скот Брадли.