Еротично приключение в 50 нощи

09 януари 2013 | 12:09
14167
1
1

„Искам да се науча”, заявява разказвачката на загадъчния си любовник в началото на тази книга.

Обучението й продължава петдесет нощи, които включват горещ и ексцентричен секс, връзване и неспирно изучаване на силата, болката и удоволствието.

Еротичното й приключение, споделено тук от страниците на нейния дневник, е придружено с прекрасни илюстрации и полезни инструкции за читателите, които са достатъчно смели да тръгнат по пътя й.

„50 нощи в сиво” се превърна в издателски феномен, за който говорят всички – над 30 млн. продадени копия по света.И читателите не тръпнат просто от пикантните секс сцени и ексцентричните лудории… Те искат да ги изпитат върху себе си. Това е книга, която обвързва любовната история и секса, като конкретизира 50 изящно секси и дръзки неща, които всяка двойка може да опита.

- Искам да се науча – казах му аз, докато лежах по гръб, все още леко замаяна от бурната любов, която правихме. Той прокара копринено шалче по тялото ми и по него преминаха вълнички на удоволствие.

- Има много за учене – отвърна. – Ти какво искаш да знаеш?

- Всичко – смело отговорих аз след известно колебание. Наистина ли желаех да отварям тази врата? Можех ли изобщо да предположа какво има отвъд? – Всичко – повторих, този път малко по-уверено.

Така започва приключението…

„50 НОЩИ В СИВО"
Автор: Лора Елиъс
Илюстрации: Бенджамин Оачендже
Цена 11 лв., 112 стр.
Издателство: Сиела

Още по темата

Коментари

1 Иринка - Малинка
  09 януари 2013 | 13:20 отговор
 

Woman, вие откога почнахте да пишете за книги? Еми... Браво, малко раздвижване в тай чалга :)

 

Добави Коментар

Най-четени