Автор
Весела Георгиева

Филип Аврамов и Калин Вельов с нов музикален проект


„Чуваш ли ме“ е първата авторска песен на музикалния проект Бог Рок и актьора Филип Аврамов. Сбъдната мечта на музикантите Калин Вельов (барабани, вокал), Цветан Андреев (китара, вокал), Марияна Добрева (бас, вокал) и Михаил Шишков (пиано) е да интегрират театър в музиката си, а на актьора Филип Аврамов - да пее и свири в театъра.


Артистичният сбор от желания намира израз в спектакъла "Бог Рок "и серия от авторски песни, с които проектът стартира и записите на първия си албум.

Сингълът „Чуваш ли ме“ е поетична поп-рок мелодия, която разкрива всички нюанси от живота на окования в любовна емоция актьор. И на сцената... и в живота!

"На един актьор му трябва любов и страст, за да се захване с пеене. Ако искаш нещо да ти се случи, то ти се случва по един или друг начин", каза актьорът Филип Аврамов в ефира на "България сутрин".


"Официална премиера на песента ще направим в неделя на 20 февруари в "Театро", където имаме спектакъл. На последните представления на "Бог рок" я изпълнявахме пробно пред публика, за да видим дали стават нещата", сподели певецът Калин Вельов пред Bulgaria ON AIR.

филип Аврамов обясни, че в момента работят по пет парчета, но до края на годината може да станат факт още 5-6 песни и да създадат албум.

"Пишейки музиката и текста аз си представях Филип с неговите истории. Всички мъже преминаваме през любови и разочарования. Не мисля, че е толкова трудно да влезем в кожата на един на друг, особено когато сме в един бранш", поясни Калин Вельов.