Зимата е в разгара си, празниците свършиха, и ако ви е обзела меланхолия или просто искате да си дадете малко почивка от социалните ангажименти, то няма нищо лошо плановете за предстоящата вечер да се изразяват във филмова идилия на дивана.

Добър помощник за изпълнението на този план е А1 Видеотека, която включва редица ключови заглавия от големия екран. Новата услуга е достъпна за абонатите на A1 Xplore TV – новата интерактивна телевизия на А1, която стартира в края на миналата година. Тя е единствената на пазара, която предлага филми, направили неотдавна своята премиера по кината. Ако не сте успели да гледате някой очакван от вас филм на кино, то А1 Видеотека ще ви помогне да наваксате пропуснатото. Заглавията на кинопродукциите пристигат в каталога на видеотеката само броени седмици след като бъдат свалени от големия екран. Можете да се насладите на продукции на Sony Pictures, Universal Studios, Warner Bros, Paramount Pictures, Disney и др.

Богатата селекция от хитови филми в А1 Видеотека е сред основните предимства на телевизионната платформа. Освен video-on-demand (VoD) или наем на филми и предавания, услугата предлага и редица предимства като 4К Ultra HD телевизионно съдържание, интуитивно ТВ меню, интерактивни функции като спиране на пауза, връщане и гледане на минали предавания до 7 дни назад.

Ако се чудите какво да гледате, платформата може също да ви даде и персонализирани препоръки според вашите зрителски предпочитания. Посредством изкуствен интелект, тя се учи на вашия вкус за филми и ви предлага подходящи заглавия от А1 Видеотека.

Наемането на филм през А1 Видеотека е доста по-лесно от това в кварталната видеотека от преди десетина години – случва се директно през платформата, докато седите на дивана, сумата се прибавя към месечния ви абонамент, а филмът е достъпен за 48 часа. Важно е да имате предвид, че филмите в каталога идват с високо качество на картината и субтитрите.

В А1 Видеотека ще откриете най-хитовите филмови заглавия на достъпна цена, а каталогът с филми непрекъснато се обновява. И ако вече планирате своята домашна кино вечер, предлагаме ви две заглавия, които можете да откриете в А1 Видеотека, и които определено си заслужава да гледате. Приготвяйте пуканки и вземете одеяло – филмовата вечер ви очаква!

• "Имало едно време… в Холивуд"
е най-новият филм на Кеунтин Тарантино. Удостоен с три награди „Златен Глобус”, филмът има и 10 номинации за „Оскар“, между които за най-добър филм и за режисура. Ако Куентин Тарантино не е привлякъл любопитството ви, то звездният актьорски тандем Леонардо ди Каприо и Брад Пит, които излизат за първи път заедно в пълнометражен филм, определено ще ви заинтригува.

• „Бързи и яростни: Хобс и Шоу”
– деветата част от поредицата „Бързи и яростни” направи своята премиера през лятото на 2019 г. и се превърна в абсолютен блокбъстър. Главните герои Хобс (Дуейн Джонсън „Скалата”) и Шоу (Джейсън Стейтъм), които преминават през множество препятствия и екшън каскади във филма, изправяйки се срещу нов загадъчен персонаж – Брикстън, изигран от Идрис Елба. Комбинацията от едни от най-актуалните холивудски звезди в момента, режисьорският екип, воден от Дейвид Лийч и бързите коли, които са запазена марка на поредицата, гарантират забавление за цялото семейство.

(в материала има продуктово позициониране)