Автор
Woman.bg

Филмовата легенда Франко Неро, италианският актьор Маси Фурлан и две успешни дами творци тази седмица в Cinema Confidential

Тази седмица в документалната поредица Cinema Confidential журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин ще ни срещнат с четирима различни герои. Първо е ред на двама страхотни италианци още утре.

Филмовата легенда Франко Неро ще сподели пред двете дами каква смята, че е задачата на актьора и колко истории още има да сподели след като е направил над 220 филма. Масимилиано Фурлан или просто Маси Фурлан е италиански актьор, който се мести в Лос Анджелис преди години и е работил в някои огромни хитови продукции от тогава. Разнообразният му талант и умения му позволяват да променя външния си вид, начина по който говори, както и жанра на филмите, в които играе. Сред заглавията са “Черният рицар: Възраждане” с Крисчън Бейл, “Те живеят в нощта” с Бен Афлек, “Шпиони по съседски” със Зак Галифанакис и телевизионни продукции като “Истинска кръв”, “Военни престъпления: Лос Анджелис” и “Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история”.

Маси, който е с изключително чувство за хумор и великолепен събеседник, ще сподели и повече за това как тренира и спасява кучета, за убийствения си стил на червения килим и как преживява и се лекува от рак на гърлото, докато снима “Те живеят в нощта”. Очакваме да го видим и в две хитови продължения на любими заглавия – “Лоши момчета” и “Джуманджи”.

В четвъртък пък ще бъдем в компанията на две дами, намерили мястото си в свят запазен за мъже. Продуцентът и режисьор Саломе Брезинер и мениджърът на таланти и продуцент Мерилин Атлас ще споделят опита си по пътя към върха. Саломе започва кариерата си на сценарист и режисьор още на 22 години и представя първия си филм редом до Куентин Тарантино в Кан. След това прави още няколко, но идва ред да роди двете си деца и се оттегля от бизнеса за осем години. Завръща се на 36, когато всичките й колеги я смятат за пенсионирана. Днес Саломе продължава да е сред най-успешните и силни жени творци вече и като продуцент на големи заглавия.

Мерилин Атлас е посетила над 56 държави и в голяма част от тях е правила лекции, в които споделя опита си като мениджър на литературни произведения и таланти. Тя казва, че на нея никой не й е подал ръка преди години и сега е напълно посветена да помага на жени по целия свят, които искат гласът им да бъде чут. От много малка чете всякакви произведения и търси интересни образи. Работи и като продуцент – “Истинските жени имат извивки” по романа на нейна клиентка печели престижни награди по фестивали, а главната роля се изпълнява от актрисата Америка Ферера. Пише и книги, мениджър е на над 20 човека и продължава да търси нови и нови гласове.

Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/