Автор
Woman.bg

Холивудска легенда и фитнес гуру на звездите тази седмица в Cinema Confidential

Тази седмица в документалната поредица Cinema Confidential журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин ще ни срещнат с двама вълнуващи мъже. Още утре ще се запознаем с актьора Джак Бетс, който наскоро отпразнува деветдесетия си рожден ден. Джак започва кариерата си в така наречените “спагети уестърни” и дълги години живее в Рим, където снима с псевдонима Хънт Пауърс. Когато започва работа в легендарното студио Чинечита, той има само три седмици да се научи да язди и да стреля с пистолет. След това се прибира обратно в САЩ, където е бил на сцена в Ню Йорк, има собствено музикално кабаре и се насочва към Ел Ей, където участва първо в различни сериали, а после и големи заглавия, сред които “Спайдърмен”, “8 мм” и много други. Има доста запомнящи се появявания и в хитови сериали, сред които “Приятели”.

С години опит в индустрията и много истории зад гърба си, Джак е изключителен събеседник, в което ще се уверите още утре.
В четвъртък ще имаме удоволствието да чуем и видим уменията на един от най-добрите звездни треньори в Лос Анджелис – Марк Харари. Роден и израснал в Далас, Марк се мести в Калифорния преди доста години и благодарение на таланта и работата си, отваря едно от най-популярните и иновативни студиа за тренировки – Pulse Fitness Studio. Тренирал е имена като Джени Макарти, носителката на “Оскар” Алисън Джени, Мелиса Джоан Харт, танцьора Дерек Хъф и много други. Залага на личния елемент в отношения си с клиентите и това, което е важно за тях да постигнат. Правил е чудеса с някои от тях за отрицателно време, а самият той изглежда невероятно и е изключителен човек. Ще ни разкрие някои от тайните на работата си, както и ще видим и на каква тренировка ще подложи Стаси Айви.



Следете Cinema Confidential тук:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Станислава Айви