Автор
Woman.bg

Холивудска легенда и секс символ гледаме тази седмица в CINEMA CONFIDENTIAL

Тази седмица в Cinema Confidential ще сме в присъствието на истинска холивудска легенда! Журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин ще гостуват в дома на 90-годишната актриса Тери Мур, която ще открехне спомени и снимки пред двете дами.

Един от последните хора от златните години на Холивуд - Тери, започва кариерата си, когато е само на 10 години. Истинското ѝ име е Хелън Коуфорд, но е променено за благозвучие.

Тери Мур и Стаси Айви

Една от най-близките ѝ приятелки е била Мерилин Монро, с която често са играли и излизали заедно, познавала е добре хора като Рок Хъдсън, Джеймс Дийн, Кари Грант, Джон Уейн, като последните двама са кръстници на синовете ѝ. Била е омъжена за противоречивия милиардер Хауърд Хюз, макара че много хора оспорват истинността на това твърдение. Само на 22 години получава номинация за “Оскар”, а на 55 позира за корица на Playboy. Днес очаква последният ѝ филм да ѝ донесе наградата “Оскар”. Още утре очаквайте историите на легендата Тери Мур.

С една от най-запомнящите се усмивки от 90-те години, актьорът Брайън Краус става секс символ за отрицателно време след като е само на 21 години, когато участва в “Завръщане в синята лагуна” и “Сомнамбули”.

Брайън Краус и Стаси Айви

Харизматичната му визия бързо му отваря врати и той става част от хитовия сериал “Charmed” като Лео заедно с Алиса Милано, Шанън Дохърти и Холи Мари Комбс. Всичко за преживяванията му с акули, депресията на славата, разпадането на брака му, любовта към сина му и как се е научил да обича живота, вижте актьора Брайън Краус в четвъртък.

Автор: Станислава Айви