Автор
Woman.bg

Идват новите "Междузвездни войни"! Вижте финалния трейлър към "Възходът на Скайуокър“ (Видео)

Междузвездни войни – най-вълнуващата фантастична поредица в историята на киното, белязала живота на няколко поколения зрители и кинотворци, достига своята кулминация с „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Дългоочакваният финален трейлър на филма, който бе представен в понеделник, обещава зрелищен и изключително емоционален край на познатата история и ни дава шанс да се сбогуваме подобаващо с любимите герои.

Почитателите на култовата поредица ще имат последния шанс да видят героинята Лея. Това ще се случи благодарение на кадри, заснети пред смъртта на актрисата Кари Фишър през 2016 г.



По повод предстоящата кинолента режисьорът Джей Джей Ейбрамс сподели в интервю, че продължението на „Междузвездни войни“ ще хвърли светлина върху множество въпроси, вълнували поклонниците на сагата в предишните епизоди.

Неотдавна той също така разкри, че предварително е обсъдил идеите и амбициите си със създателя на емблематичната звездна история Джордж Лукас. Целта му е била за си изясни оптимално как да се справи с нелекото предизвикателство така, че деветият епизод на сагата да е достатъчно съдържателен и отговарящ на потребностите на нейните фенове, както и да представи един достоен завършек на цялата трилогия, състояща се от цели три поредици.



„Ако след много години хората гледат всичките девет филма, ще станат свидетели на една великолепна хронологична история“, отбеляза още Джей Джей Ейбрамс.

Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, доброто и злото се изправят във финален сблъсък, чиято кулминация ще роди нови легенди, които ще живеят вечно из необозримите простори на далечната галактика. Кулминация, която слага край на емблематичната история на Скайуокър.

"Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" ни отвежда една година след събитията в "Последните джедаи". Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата се готвят за решаващо стълкновение със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на галактиката, така и дълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които трябва да надмогне своите вътрешни демони.

"Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" тръгва по световните екрани от 20 декември, 2019 г., на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Четете още: Кари Фишър възкръсва за ролята на Лея в Междузвездни войни: Епизод IX