Автор
Woman.bg

Il VOLO отлагат концерта си в Пловдив за юли догодина

Заради пандемията от COVID-19 Il Volo отлагат световното си турне „10 years” за лятото на 2021г. Наред с концертите в други европейски градове се налага да бъде отложен и концертът им в Пловдив, предвиден за 13 юли 2020г. „Много съжаляваме, че не можем да пеем на такова магическо място като вашия Античен театър. За нас, изпълнителите, е огромно удоволствие и чест да стъпим на сцена като тази. Това е най-истинското място за музиката! ” , казват тримата музиканти.

В същото време ситуацията в България остава все така несигурна. Ограниченията и наложените мерки за безопасност при провеждане на големи събития непрекъснато се променят, както и условията за влизане на чужди граждани в страната. За нас също така е важно да пазим здравето на нашата публика, на музикантите, на техниците, на всички, които работят по реализирането на един концерт. Всички тези условия правят към момента невъзможно провеждането на концерта на Il Volo в Античен театър в Пловдив – продукция от такъв голям мащаб и с толкова много участници. През последния месец, обаче, екипите ни, от България и от Италия, работихме усилено и осигурихме нова дата за срещата ви с италианската музика и с очарователните Джанлука, Иняцио и Пиеро.

Новата дата за концерта на Il Volo в Пловдив е 6 юли 2021г., Античен театър. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За онези от вас, които нямат възможност да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 г. Презаверките ще могат да се правят в Ивентим по установен ред, който ще оповестим след 16 юни 2020г.

Четете още: IL VOLO пеят в Пловдив на фаталния 13 юли