Автор
Woman.bg

Ивайло Колев с нова песен и концерт-трибют

Поп певецът Ивайло Колев изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо двугодишно отсъствие от голямата музикална сцена. Песента „Не като мен“ представлява изповед за предизвестения край на всяка голяма любов в живота на хората, а видеото е заснето в имение от 14 век, сгушено в Неаполитанския залив.
Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа“, казва за новия си сингъл Колев.


Имение от 14-ти век, сгушено в Неаполитанския залив подслонява за седмица Ивайло и неговия екип. В него те заснемат стилното видео, в което зрителите ще видят спиращи дъха гледки от Позитано и Соренто. Текстописец, композитор и режисьор на „Не като мен“ е Димитър Стафидов, който се включва с кратка рап част в сингъла, а специално от Лондон за снимките пътува и младият перспективен оператор Виктор Николов.

Песента е посветена на онази голяма любов, която превръща розите в пепел, но не пепел от рози, а в изпепелени изсъхнали листа от прекалено горещите лъчи на любовта. И когато остава мъничката надежда, че спомена за теб е малко по-специален, все още е жив и тлее някъде дълбоко в съзнанието на другия. Макар и останал далеч назад, зацапан от пушилката на забравата“, казва още за най-новия си сингъл изпълнителят.

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика с концерт, посветен на творчеството на канадската суперзвезда Майкъл Бубле.

Сред селекцията от песните са едни от най-големите хитове, които направиха Майкъл Бубле световно известен като "Feeling good", "Cry me a river", "Save the last dance", "Spiderman theme", "Everything", "Home", "Haven’t met you yet", "Nobody but me", "Hollywood" и много други. До Ивайло Колев на сцената ще бъдат познати на меломаните музиканти от най-висока класа – Георги Марков (барабани), Алекс Нушев (бас), Юлиян Янев (пиано), Момчил Косев (китара), Арнау Гарофе (саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Божидар Василев (тромбон), беквокалистите Елена Сиракова, Христина Нейкова и Мартин Костадинов.

Концерт-трибютът на Майкъл Бубле, реализиран от Ивайло Колев обещава да подари много емоции и незабравими моменти на всички почитатели на красивия поп, евъргрийн и вокалния джаз. Стилното шоу ще бъде гарнирано и с участието на балет "Дежавю", чиито елегантни хореографии в стил модерен поп-джаз, суинг и рокендрол, ще допринесат за прекрасното изживяване на всички гости.

Повече за Ивайло Колев:
Ивайло Колев е български поп певец. Роден е през 1978 година в Сливен. Познат е на българската публика като един от участниците във формата Star Academy. Музикалната му кариера започва именно там през 2005 година, където се класира на второ място.

През 2006г., 2008г. и 2012г. участва в българската песен на Евровизия. През 2008 година издава албум на английски език, а след това живее в Италия, Чили и Бразилия.

Продължава да записва песни на испански език. През 2010 година излиза песента "Моя" в дует с Васил Найденов, докато Ивайло живее все още в Италия. В продължение на 5 години талантът често сменя своята творческа дестинация.

В Италия, Англия, Бразилия и Чили той работи и се запознава с емблематични имена от световната музикална сцена. В Чили пее на една сцена с Том Джоунс и работи за най-гледаната национална телевизия Chilevision. Записва албум с музикантите от култовата английска група Level 42 и не на последно място поддържа приятелски отношения с британската поп-икона Питър Гейбриъл. През 2015 година печели конкурса "Бургас и морето" с песента "Вече знам".