Иво Захариев от „Под прикритие“ се забърка с мафията в Белград

Иво Захариев, а за някои по-познат като ченгето от „Под прикритие“, отново попада в епицентъра на мафията. Този път на тази от Белград.

Христо, както се казва героят му, е момче от ъндърграунд средите. Той преживява престрелки и адреналин в най-новия сръбски филм „Южен вятър“, който до дни ще завладее и киносалоните у нас.

Насреща му е млад белградски гангстер. Мараш е автокрадец и популярен член на банда. Под опеката на Царя работата върви добре.

Работата се върши добре, парите стигат за всички и никой няма проблеми с полицията... докато не прави грешката да открадне грешната кола. В S-класата, шофирана от българския наркодилър, пътуваща към най-големия сръбски бос, има нещо много скъпо.

Нещата стават още по-сериозни, след като се оказва, че и сръбската полиция е забъркана в цялата престъпна схема. Никой няма милост към никого, дори и към жените. Отвличането на приятелката на Мараш е доказателство за това. Просто сметките трябва да се решат, а до тогава има много кръв, престрелки и междуличностни битки.

Компания в лентата на Иво Захариев прави и друг наш обичан актьор – Христо Шопов. Той влиза в образа на баща му в лентата.

Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович. Той харесал нашия Иво, след като го гледал в крими сериала „Под прикритие“.

Криминалната лента се очертава като една от най-успешните сръбски продукции за последните 20 години. До момента в Сърбия е била гледана от над 650 000 души. Лентата се разпространява и в други балкански държави.

Продължителност: 2 часа и 10 минути

По кината от: 11 януари

Актьори: Милош Бикович, Драган Белогърлич, Небойша Глоговац и българските звезди Христо Шопов и Ивайло Захариев.