Автор
Весела Георгиева

Йоанна Драгнева и Мариела Петрова ще пеят на Bright Awards

Две певици ще заблестят на тазгодишното пролетно издание Bright Awards, което ще се проведе на 21.04 в хотел "Маринела", София. Това са Йоанна Драгнева, която през 2008-ма година разтърси дори сцената на Евровизия и колежката й Мариела Петрова, която остави без дъх журито от последния сезон на „Гласа на България. Освен това Йоанна ще е и водеща на бляскавата церемония.

След огромният успех на Summer Bright Awards, които се проведоха миналия август на 80-метрова яхта, утре вечер ще бъдат раздадени най-ярките пролетни награди за бизнес и туризъм Spring Bright Awards. Победителите са разпространени в 12 категории:

Строителство, архитектура, инвестиции;
Дизайн, декорация, обзавеждане;
Хотели и заведения;
Земеделие и храни;
Застраховане и осигуряване;
Старт-ъп;
Право;
Медицина;
Красота и здраве;
Мода;
Спорт и уелнес /wellness/;
Услуги;

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Дизайнерските статуетки, които бяха изработвани близо два месеца, ще бъдат връчени на сцената от зам.-министрите на туризма и електронното управление – г-жа Ирена Георгиева и г-н Благовест Кирилов, от Лъчезар Петков – директор в Агенция малки и средни предприятия, д-р Станимир Хасърджиев – председател на Националната пациентска организация, Елка Пороминска – председател на Асоциацията за жените адвокати, Мирослав Стефанов – преподавател и създател на магистърските програми по киберсигурност в България, както от журналисти и медийни партньори.

Главен организатор на събитието е Балканска Медийна Асоциация. Тази година церемонията се прави в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.