Автор
Woman.bg

Кайли Дженър най-млада в класацията на „Форбс“ за най-скъпоплатените знаменитости

Ясни са имената, влезли в топ 100 класацията на „Форбс“ за най-печелившите звезди за 2017-а. Списанието за биснес и финанси всяка година изчислява приходите на знаменитостите в рамките на последните 12 месеца. Общо за този период 100-те най-печеливши звезди са натрупали състояние от над 5 млрд. щатски долара.

Сред имената, имали честта да попаднат в списъка, е и Кайли Дженър. Имайки предвид нейните 19 години, крехката красавица се оказва най-младата в класацията на изданието.


Телевизионната риалити звезда и модел е спечелила 41 млн. долара, с което се нарежда на 59-а позиция, надминавайки по приходи звезди като Дженифър Лопес (№ 65), Риана (№ 77) и Бритни Спиърс (№ 89).

Освен това по-малката сестра на Ким Кардашиян е само на десетина позиции под 36-годишната си кака, чийто доход от 45,5 милиона долара я поставя на 47-о място. Кардашиян бе единственият член на семейство Кардашиян-Дженър, който влезе в класацията на Форбс през 2016 г. със своите 51 млн. долара приходи.

Нека да припомним, че през последната година Дженър изгуби дело, което бе повдигнато от Кайли Миноуг след опита на Дженър да патентова първото си име като търговска марка "Кайли". Дженър искаше да използва името си с рекламна цел, което предизвика гнева на австралийската певица.

На първо място в класацията на 100-те най-високо платени знаменитости за 2017-а е рапърът Шон Комбс, по-известен като Пъф Деди, със заработените от него 130 млн. долара. Същият миналата година се нареди на 22-ото място.


Пъф Деди

Втора и трета са дами – Бионсе (105 млн. долара) и Джоан Роулинг (95 млн.) - авторът на книгата „Хари Потър”. Фактът обаче, че две жени са в челната тройка на класацията не бива да заблуждава. В тазгодишното издание на „Форбс“ жените в топ 100 са едва 16.

Четете още: Открийте разликите: Двойничките на сестрите Кардашиян