Калин Вельов посреща лятото с латино ритми

14 май 2021 | 14:37
623
2
Инстаграм, Фейсбук
2

Модерен латино регетон, задвижен от силни афро-карибски мотиви, които ще ви накарат да поискате да танцувате – това ще откриете в новия проект на перкусиониста Калин Вельов. До него на акустичната китара застава Цветан Андреев, на пианото – Светослав Заров, а вокалите са на Pavleta S’ и Larissa Franklim.

„Амазония“ е единственият по рода си музикален латино денс състав на Балканите. Проектът съчетава съвременната бразилска култура с електро-акустични клубни денс звуци и екзотиката на карнавалните и плажни танци. Освен родния ни перкусионист, членове са Maria Avramidi, Diego da Franca, Larissa Franklim, Steffany Obadiaru, Ayo Joakim, Siamen Kado и Layefa Okereke.Видеото към парчето (реж. Георги Марков) пренася зрителя в летен бар, където ритъмът и удоволствието от музиката владеят положението.

„Това е едно от най-хубавите музикални неща, които съм правил до момента. Всички страхотно се забавлявахме в процеса на записите и снимките. Танцувахме и свирихме до зори.“, споделя Калин.

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерството на Културата, а първото му представяне на живо ще е на 2 юни в Sofia Live Club.Официалната премиера на “Без теб не мога” е днес - 14 май в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в официалния YouTube канал на Калин Вельов и всички стрийминг платформи.

Коментари

2 голям некадърник
  15 май 2021 | 05:02 отговор
 

,

 
1 ХХХ
  14 май 2021 | 18:26 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 

Добави Коментар

Най-четени